Előfizetői tartalom

Kézzelfogható eredmények a fenntarthatósági teljesítmények mögött

Portfolio
A nagyvállalatok működésében mára már nem csak önkéntes vállalássá, de alapkövetelménnyé is vált a fenntartható működés. Több jó példa mutatja, hogy már nem csak megfoghatatlan kritériumok, de számszerű és számon kérhető mutatószámok alapján értékelhetők a vállalatok fenntarthatósági tevékenységei. Az alábbiakban három jó példát gyűjtöttünk össze, ez a három vállalat egyébként a nemzetközileg elismert Oekom Research által készített jelentésben fenntarthatósági szempontok alapján az első három helyet szerezte meg a világ telekommunikációs vállalatai között.

Deutsche Telekom A fenntarthatóság jegyében többek között az alábbi területeken lépett előre tavaly a vállalat: A DT részvények közkézhányadán belül 14 százalékról tavaly év végére 20 százalékra emelkedett azoknak a befektetőknek aránya, akik legalább részben társadalmilag felelős elvek mentén hozzák meg a befektetési döntéseiket. A DT részvényei olyan fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés