Előfizetői tartalom

Mattheisen: három szereplővel is elég éles a verseny a hazai mobilpiacon

Portfolio
A Magyar Telekom üdvözli a Fővárosi Törvényszék hétfői döntését, de nem azért, mert nem tudná kezelni az állami szereplő megjelenésével élesedő versenyt, hanem mert így lehetőség nyílik arra, hogy a vállalat újabb frekvenciákat szerezzen. Erre pedig égető szüksége lenne, mivel jelenleg az eladott mobilok több, mint 80 százaléka okostelefon, ezeknek a készülékeknek a használatával pedig jelentősen nő a forgalmazott adatmennyiség, előbb-utóbb szükséges újabb frekvencia-blokkok megnyitására is, mondta el Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója a ma tartott háttérbeszélgetésen.

Itt is az iPhone a legfontosabb téma A Magyar Telekomnál ma éjféltől már előrendeléseket vettek fel az új készülékekre, és a társaság tájékoztatása szerint már minden típusból elfogyott az első körben megrendelt mennyiség. A pontos darabszámot nem teszi közzé a vállalat, de több száz okostelefonról van szó. A 4G/LTE technológiával kapcsolatban Mattheisen elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés