Előfizetői tartalom

Mégsem adják el a Magyar Telekom "testvérét"?

Portfolio
A Bloomberg az ügyhöz közel álló, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, a Deutsche Telekom vezérigazgatója szerint rövid távon alacsony a valószínűsége az amerikai egység, a T-Mobile US értékesítése bizonyos szabályozói akadályok miatt. A német távközlési óriás emellett csökkentette szabad cash flow előrejelzését is.

Mi lesz az amerikai leánnyal? A Deutsche Telekom úgy látja, jelenleg is a leginkább preferált forgatókönyv, hogy a negyedik legnagyobb amerikai mobilszolgáltatóban meglévő 67%-os részesesdést a Softbanknak adják el, azonban nyitottak más alternatívákra is. A többi lehetőség között felmerül a részvénycsomag egy részének a piacon való értékesítése is - jelezték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés