Előfizetői tartalom

Megvennék a Magyar Telekom "testvérét"

Portfolio
Bennfentes információk alapján a japán távközlési vállalat, a Softbank előrehaladott tárgyalásokat folytat a Magyar Telekom anyavállalatával, a Deutsche Telekommal, hogy megvásárolja a német nagyvállalt amerikai leánycégét, a T-Mobile USA-t, írja a CNBC. A japán vállalat már korábban szemet vetett a németek amerikai cégére, és a T-Mobile USA esetleges megvásárlásával szeretné növelni amerikai jelenlétét.

Bejelentkezett a Softbank A japán távközlési óriáscég, a Softbank Amerikában kíván terjeszkedni, az eredeti terveknek megfelelően a Sprint Nextelt kívánják megvenni, a deal azonban még nem biztos, ezért keres "menekülő utat" a japán cég. Amennyiben ugyanis nem sikerül a Sprint Nextel akvirálása, a Softbank más módon kívánja növelni részesedését az amerikai távközlési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés