Előfizetői tartalom

Mexikóiak, kínaiak vagy amerikaiak szerzik meg az európai mobilcégeket?

A Magyar Telekom anyavállalatának, a Deutsche Telekomnak (DT) az a célja, hogy tovább erősítse pozícióit Európában, részben ezzel indokolhatóak a vállalat korábbi akvizíciói, azokból azonban semmilyen következtetés sem vonható le a Magyar Telekom esetleges kivásárlásával kapcsolatban. Az európai távközlési szektornak drámaian meg kell változnia, a kérdés csupán az, hogy európai, vagy mexikói, kínai és amerikai cégek szereznek pozíciókat a kontinensen, a konszolidációban azonban a Telekom csoport aktívan részt kíván venni, mondta el a Portfolio.hu-nak a barcelonai mobilkiállításon Claudia Nemat, a Deutsche Telekom igazgatóságának tagja.

Portfolio.hu: Mi tetszett Önnek a leginkább a barcelonai mobilkiállításon? Claudia Nemat: Ha most arra lenne kíváncsi, hogy melyik új mobiltelefon tetszett legjobban, akkor azt mondanám, hogy nem volt még elég időm, hogy alaposan körbenézzek a kiállításon, egyébként viszont a szakmámból kifolyólag egyszerre több készüléket is használok, most is van egy Samsungom és egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés