Előfizetői tartalom

Miért ne venné meg a Magyar Telekomot is az anyacég?

Portfolio
A Deutsche Telekom két kelet-európai felvásárlást is mérlegel, ezzel szeretné erősíteni pozícióját a régióban, írja bennfentes forrásokra hivatkozva a The Wall Street Journal. A lehetséges célpontok között egy lengyel és egy cseh szolgáltató áll. A kelet-európai pozíció megerősítése ismét megmozgathatja a Magyar Telekom befektetők fantáziáját, hiszen ha a lengyel vagy a cseh vállalat felvásárlására jut pénz, miért ne lenne a Magyar Telekomban meglévő részesedés növelésére is?

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! Két lehetséges felvásárlási célpont A Deutsche Telekom előrehaladott tárgyalásokat folytat a varsói székhelyű GTS Central Europe felvásárlásával kapcsolatban, a tranzakciót jól ismerő informátorok szerint a német telekommunikációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés