Előfizetői tartalom

Milliárdokat költött az állam a negyedik mobilcégre

Portfolio
Több milliárd forintot költött el működésére tavaly az állami mobilcég míg bevételei gyakorlatilag nem voltak, írja az Index.hu. A társaság több mint 60 alkalmazottat foglalkoztatott és a működéséhez szükséges frekvenciák megszerzése után előbb budapesti, majd országos hálózat kiépítését tervezték, egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy valóban elindítja-e szolgáltatását az állami cég.

Milliárdok mentek el Az Index.hu kormányzati, illetve az állami mobilcéggel szerződéses kapcsolatban álló forrásoktól úgy tudja, hogy az MPVI tavalyi kiadásai elérték a másfél milliárd forintot, ehhez jön még hozzá az a bruttó 12,7 milliárd forint, amennyiért megvásárolták a frekvenciát, viszont a bíróság döntése után ugyanis a pénzt vissza kell fizetnie a médihatóságnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés