Előfizetői tartalom

Nagyot ment a Telekom - Erre érdemes lesz figyelni!

Gayer Attila, CFA
Év eleje óta sokat emelkedett a Magyar Telekom, az osztalékkal kapcsolatos kilátások javulnak, a legutóbbi jelentéskor pedig a menedzsment is adott optimista várakozásokat. Ha a rali folytatódik, érdemes lesz figyelni az MSCI magyar indexeket is érintő felülvizsgálatait a jövőben, bár az MSCI Magyarország indexbe való visszakerüléstől egyelőre még messze van a társaság.

Nagyot ment a TelekomA magyar részvények az idei évben is kimagaslóan teljesítenek, a BUX index messze verte január óta a világ talán legfontosabb részvényindexének számító S&P 500-at, a magyar papírok között pedig jól szerepelt a Telekom is, mely év eleje óta közel 10 százalékkal értékelődött fel. Ezzel a Mol és az OTP után a legjobban szereplő blue chip volt a távközlési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés