FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Nem kapott német komisszárt a nyakába a Magyar Telekom

Szó sincs arról, hogy a Magyar Telekom német anyavállalata egyfajta felügyelőt küldött volna Magyarországra, hogy még inkább ellenőrzése alá vonja a magyar leánycéget, az igazgatóság elnöki és a vezérigazgatói pozíció különválasztása bevett gyakorlat a Telekom-csoporton belül, mondta el a Portfolio.hu-nak adott interjújában Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója. A társaság német menedzsert nevezett ki az igazgatóság élére, ennek kapcsán kérdeztük a vezérigazgatót a vállalat irányításával, a rezsicsökkentéssel, a frekvenciakiosztás új gyakorlatával és a versenytársakkal kapcsolatban.

Portfolio.hu: Részvénypiaci rossz nyelvek szerint egyfajta "komisszárt" nevezett ki a német anyavállalat a Magyar Telekomnál, hogy alaposan a körmére nézzen a magyar vállalatnak. Mi igaz ebből? Christopher Mattheisen: Természetesen szó sincs semmiféle felügyelőről. Arról van szó, hogy a Telekom csoporton belül az egyes leánycégeknél, de magánál a Deutsche Telekomnál is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés