Előfizetői tartalom

Nem lefutott játszma az állami mobilcég indulása

Portfolio
Több forgatókönyv is elképzelhető azt követően, hogy a bíróság múlt héten elmeszelte az állami mobilcéget: a legvalószínűbb, hogy a médiahatóság újra kiírja a pályázatot a negyedik mobilszolgáltatóra, az állami cég pedig megpróbál ismét nyerni. Az Index forrásai szerint kicsi a valószínűsége, hogy a kormány letegyen a mobilpiacon való megjelenésről.

Valószínűleg újra kiírja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a pályázatot a negyedik mobilszolgáltatóra, amelyen ismét elindul a három állami cég (Magyar Villamos Művek, Magyar Posta, a Magyar Fejlesztési Bank) alkotta konzorcium - mondták az Indexnek az ügyet ismerő kormányzati források. A Fővárosi Törvényszék múlt hétfőn jogerős ítéletében hatályon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés