Előfizetői tartalom

Nevet vált a Pannon

Portfolio
A ma reggel napvilágot látott híreknek megfelelően nevet változtat a Pannon, a mobilszolgáltató a jövőben anyavállalata, a Telenor nevét viseli majd. A társaság arculata így tovább közelít az anyavállalati megjelenéshez, amelynek első jeleként a Pannon nevéből 2006 elején elhagyta a GSM szót, és átvette a Telenor hajócsavarra emlékeztető logóját és színeit is.

Ma délben hivatalossá vált, hogy a Pannon nevet vált, és a jövőben az anyavállalathoz hasonlóan Telenor néven működik tovább. A Telenor 1994 óta 100 százalékos tulajdonosa a Pannonnak, de a kezdeti egyedi arculat csak több mint másfél évtized elteltével vált teljesen azonossá a norvég anyavállalatéhoz, bár ennek első lépéseként a magyar szolgáltató 2006-ban már átvette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés