Előfizetői tartalom

Teljesen átalakul az Ikea - Magyarországon számos változtatás lesz

Portfolio
Felgyorsítja átalakulási folyamatát az Ingka csoport, növelve befektetéseit új és meglévő Ikea áruházaiba és a kiszolgáló központjaiba. Emellett városközpontokban jelenik meg és jelentősebb hangsúlyt helyez online kereskedelmi felületére a vásárlói igények még teljesebb kiszolgálása érdekében, és hogy még többek számára válhasson az eddigieknél is kényelmesebbé és megfizethetővé. Annak érdekében, hogy az Ikea jövőbeli pozícióját minél jobban megerősítsék, a vállalat újragondolja szervezetének minden részlegét - írja a vállalat közleményében.

Az Ingka csoport sokéves stabil növekedésre alapozva és az átalakulás részeként, felméri, illetve egyszerűsíti szervezete valamennyi részlegét, hogy még jobban tudjon összpontosítani a vásárlóknak fontos szolgáltatásokra. A 30 új Ikea érintkezési pont létrehozása, a kiszolgáló hálózatba és digitális megoldásokba való befektetés előreláthatólag 11 500 új munkahelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés