FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Tényleg csak pénzkidobás a félmilliós iPhone?

Portfolio
Már a magyar üzletekben is megvásárolható az Apple két idei csúcsmobilja, az iPhone Xs és az iPhone Xs Max. Az ár szokás szerint borsos, a legdrágább készülékért 578 ezer forintot kell fizetni itthon, ennél olcsóbban megvehetünk egy MacBookot. Az iBro Store and Service-től kapott iPhone Xs Max tesztkészülékkel arra kerestük a választ, hogy vajon megéri-e beruházni egy új iPhone-ra.

Három új telefont mutatott be idén szeptemberben az Apple. A tavalyi csúcsmodell, az iPhone X utódjának szánt két telefon, az Xs és az Xs Max már kapható az üzletekben, míg az alacsonyabb árkategóriát megcélzó modell, az Xr október végétől lesz megvásárolható. Az új telefonok nem olcsók, de ezen nem csodálkozunk, hiszen az iPhone sohasem volt az. A magyarországi árak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés