Előfizetői tartalom

Titokban üzemanyagot szállítanak az oroszok és a kínaiak Észak-Koreának?

Portfolio
Oroszország és Kína az ENSZ Biztonsági Tanácsában egyelőre megakadályozta az Egyesült Államok azon törekvését, hogy a testület rendelje el az Észak-Koreába irányuló finomított olajtermék export leállítását. A két ország további információkat kért az amerikai vádakkal kapcsolatban, amelyek szerint Phenjan, illetve Moszkva és Peking szankciókat sértett.

Az Egyesült Államok az előző héten azt állította az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsa észak-koreai szankciós bizottságában a The Wall Street Journal, hogy Oroszország és Kína finomított olajtermékeket szállítanak Észak-Koreának, megszegve ezzel az ázsiai országgal szembeni szankciókat. Washington szerint 89 tiltott hajószállítmányra kerülhetett sor idén. Az USA azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés