Előfizetői tartalom

Tizenkét magyar startup mutatkozott be Budapesten András yorki herceg előtt

Portfolio
A vakok és gyengénlátók helyzetén javítani kívánó GlovEye végzett az első helyen, a CollMot Robotics lett a második, míg az egyetemi jegyzetek megosztásán alapuló Cogito startup a harmadik helyezést szerezte meg a Pitch@Palace startup verseny első budapesti eseményének közönségszavazásán. A versenyt András yorki herceg, II. Erzsébet fia alapította 2014-ben.

A Pitch@Palace Hungary 1.0 hazai döntőjét a Design Terminal partnereivel - a Századvég Alapítvánnyal és a KPMG-vel karöltve hozta tető alá, kedd este a Vigadó épületében. A szakmai bemutatókat követően a nyertes a közönségszavazatok alapján, a vakok és gyengénlátók helyzetén javítani kívánó GlovEye lett. Második helyen a CollMot Robotics végzett, aki látványos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés