Előfizetői tartalom

Több kilométeres dugó alakult ki az M3-ason

Portfolio
Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé Bag és Hatvan között több kamion és egy személygépjármű ütközött össze a délutáni órákban. A sérült járművek a 49-es kilométernél a Nyíregyháza felé vezető pályaoldalt teljes szélességében elfoglalják. A rendőrség Bagnál a 3-as főút felé letereli a járműveket, ezért a csomópont előtt is több km-es torlódásra kell készülni. A 3-as főút M3-as autópályához közeli szakaszán útfelújítási munkák zajlanak, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett. A Magyar Közút szakemberei időszakosan jelzőőrös irányítással segítik a haladást az alternatív útvonalon.

A társaság nyomatékosan felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a torlódásban érintett szakaszon a leállósávot ne vegyék igénybe, hagyjanak biztonsági folyosót a mentésben részt vevőknek, ugyanis a szakemberek így sokkal lassabban és korlátozottan tudnak a baleset helyszínére eljutni, emiatt a korlátozást is később lehet majd feloldani. A baleset mögött rekedteket az elválasztó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés