Több mint 350 ezer darab Richter-részvény zárolását szüntették meg

2018. január 3. 16:20    
nyomtatás
 
A Richter bejelentette, hogy munkavállalói értékpapír-juttatási programjának megfelelően 2015. december 16-án, a munkavállalók részére átadott 350 694 darab Richter törzsrészvény zárolását a letéti idő lejártával megszüntette, így a részvények értékesíthetők.

Kereskedés Richter-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!


A Richter árfolyama közel 0,7 százalékot csökkent a keddi záráshoz képest, így jelenleg 6640 forinton kereskednek a cég papírjaival.

Több mint 350 ezer darab Richter-részvény zárolását szüntették megElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium