Előfizetői tartalom

Több terméket kivezet idén az Aldi

Portfolio
Az ALDI Magyarország számos lépéssel kívánja csökkenteni a műanyag felhasználást üzleteiben. A vállalat az újrahasznosítás világnapján bejelentette, hogy "Mellőzni. Újrafelhasználni. Újrahasznosítani" szlogen alatt futó intézkedéscsomagjának részeként 2025-re a saját márkás termékek esetében 100%-ban újrahasznosítható csomagolóanyagot fog használni. Ugyanígy 2025-ig az áruházlánc 15%-kal csökkenti csomagolóanyag-felhasználását a 2020-as bázisévhez képest.

A műanyagok felhasználását csökkentő stratégia részeként az ALDI Magyarországon még 2019-ben kivezet a kínálatából számos, egyszer használatos műanyag terméket, többek között a műanyag evőeszközöket, poharakat, tányérokat és szívószálakat, továbbá tervezi a műanyag fültisztító-pálcika esetében a műanyag helyettesítését alternatív anyaggal - közölte a vállalat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés