Előfizetői tartalom

Tőkeemelésről határozott az Est Media

Portfolio
A korábban csődbe került, majd a hitelezőivel megállapodást kötő Est Media ma a csődegyezség végrehajtásával kapcsolatos kérdésekről tájékoztatta a befektetőket. Fontos új információ, hogy a társaság igazgatósága megvizsgálja annak a lehetőségét, hogy a csődegyezségi megállapodásban vállalt kötelezettségeit új részvények kibocsátásával, vagy a fennmaradó követelésállomány pénzbeli teljesítésével rendezze, amelyre a csődegyezségi megállapodás lehetőséget ad.

A korábban csődbe jutott Est Media végül megállapodott a hitelezőivel, majd a csődeljárást maga mögött tudó társaság működését tovább folytatja majd, most a csődegyezségi megállapodás végrehajtásának részleteit tette közzé az Est Media. Nemrég készítettünk interjút Balázs Csabával, a társaság egyetlen alkalmazottjával, aki elmondta, hogy teljesen kiürítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés