Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt az S&P500 a fontos gyorsjelentések előtt

Portfolio
Mindössze 0,1-0,2%-os emelkedést produkáltak ma zárásig a vezető amerikai részvényindexek, de ez is elegendő volt ahhoz, hogy az S&P500 történelmi csúcson zárjon. A befektetők ma óvatosabbak voltak a pozíciónyitásokkal a nagy amerikai vállalatok gyorsjelentései előtt. Időközben a Google anyacége közzé is tette már a zárás után a jelentését, amely elmaradt az elemzői várakozásoktól, így esett rá az árfolyam.

Sikerült az eddigi történelmi csúcs (2941 pont) fölé kapaszkodnia az S&P500 részvényindexnek hétfőn, sőt felette is zárt 2943 ponton, azaz 0,1%-kal a pénteki zárószint felett.A Nasdaq már több napja a korábbi csúcs felett mozog, a Dow Jones index viszont még mindig alatta. Utóbbiban a globálisan is nagy cégek vannak benne, amelyeket nyomasztanak a világkereskedelem gyengélkedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés