Előfizetői tartalom

Tovább darabolná magát a GE, méghozzá sürgősen

Portfolio
Újabb eszközöket értékesítene a General Electric jelentős adósságállományát mérsékelendő - jelentette be Larry Culp vezérigazgató hétfőn, aki úgy fogalmazott, sürgetőnek érzi a feladatot. Culp vezérigazgatói megbízatása október 1-én kezdődött, legfontosabb feladata pedig a 126 éves konglomerátum emelkedő pályára állítása lenne.

A legfontosabb cél jelenleg a társaság adósságainak csökkentése, az eszközértékesítések pedig számos lehetőséget kínálnak erre - mondta Culp a CNBC-nek, aki arra is utalt, hogy a GE Power, vagyis a vállalat gyengélkedő villamosenergia-ipari üzletágának alapjait is igyekeznek kiigazítani. Culp szavai szerint akár a repülési üzletággal kapcsolatos ügyletek is elképzelhetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés