Előfizetői tartalom

Tovább pörög a héten a hazai gyorsjelentési szezon

Portfolio
Az előttünk álló héten tovább dübörög majd a hazai gyorsjelentési szezon, a blue chipek közül a Magyar Telekom szerdán, az OTP pedig pénteken publikálja legfrissebb számait, míg a Graphisoft Park és a Waberer's gyorsjelentése kedden érkezik majd. Azonban az európai befektetők sem unatkoznak majd, a héten több német nagyvállalat is jelent, az előttünk álló néhány nap folyamán teszi közzé beszámolóját többek között a Commerzbank, a Deutsche Telekom és az Adidas is.

A héten magasabb fordulatszámra kapcsol majd a hazai gyorsjelentési szezon, kedden teszi közzé beszámolóját a Graphisoft Park és a Waberer's, a blue chipek közül a Magyar Telekom szerdán, míg az OTP a hét utolsó napján teszi majd közzé gyorsjelentését. Európából leginkább a német vállalti gyorsjelentések állnak majd a piaci fókusz középpontjában, kedden publikálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés