FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Tovább száguldhat a Volkswagen

Portfolio
Döntés született a Volkswagennél arról, hogy legalább 10 milliárd dollárt különítenek el az Amerikában zajló, dízelbotránnyal kapcsolatos perel rendezésére - számolt be a Bloomberg az ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva. A jelenlegi indikációk alapján a Volkswagen részvényei ma tovább emelkedhetnek, akár 10 százalékot is ugorgat az árfolyam a nyitás után.

A Volkswagen eredetileg máig kapott határidőt arra az USA-ban, hogy megválaszolja, hogyan hozza helyre az emissziós botrányban érintett járműveket. A Volkswagen tárgyalásokat folytatott az amerikai környezetvédelmi hatóságokkal, az amerikai illetékes bíróság szerint a közel 600 ezer jármű megjavítása, vagy az utakról való eltávolítása lenne az első lépés a megoldáshoz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés