Tovább vette magát az Alteo

2019. március 14. 11:15    
nyomtatás
 
Az Alteo bejelentette, hogy a társaság meghosszabbított részvényvásárlási programja keretében szerdán és csütörtökön 760 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az Alteo bejelentette, hogy társaság 2018. június 15-én meghirdetett és 2018. november 28-án meghosszabbított 2018-as részvényvisszavásárlási programja keretében, március 13-án és március 14-én 760 darab Alteo részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén 715 forintos árfolyamon.
  • Az ügyleteteket követően az Alteo-csoport összesen 771 544 darab Alteo törzsrészvénnyel rendelkezik.
  • Az Alteo részvényei csütörtökön 1,4 százalékkal kerültek lejjebb, míg a társaság részvényei idén 9,4 százalékkal kerültek feljebb.

Tovább vette magát az Alteo


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Felpezsdül a hazai energetikai startup piac (x)

Karnyújtásnyira az akár 50 millió forint értékű MVM Edison fődíj. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium