Előfizetői tartalom

Továbbra is felhalmozásra javasolja a Concorde az Appeninnt

Portfolio
Lezárult az Appeninnél a SPAR-üzletek felvásárlása a közelmúltban és a társaság ma közzétette a finanszírozási struktúrát is. A Concorde elemzése szerint a hír összességében semleges, a részvényekre vonatkozó ajánlása továbbra is felhalmozás, a 12 havi célár pedig 743 forint, ami 26 százalékos felértékelődési potenciált jelent a jelenlegi árfolyamhoz képest.

A SPAR-tranzakció értéke 14,5 millió euró volt és 18 üzlet volt benne országszerte, mintegy 1,8 millió eurós bérleti díjjal, ami 12,4 százalékos hozamnak felel meg. A felvásárlási ár az átlagos piaci ár alatt van, ami az alacsony kihasználtsággal és a rövidebb időre szóló szerződésekkel magyarázható. A vásárlást 80 százalékban hitelből és 20 százalékban készpénzből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés