Előfizetői tartalom

Továbbra is tartásra ajánlja a Zwack papírjait az OTP

Portfolio
Megerősítette tartási ajánlását a Zwack részvényeire az OTP elemzője a társaság április elejétől június végéig tartó első pénzügyi negyedévét felölelő gyorsjelentés után. A részvényekre vonatkozó célárát 12-hónapos időtávon változatlan szinten, 17 046 forinton tartotta az OTP elemzője, amely a részvény pénteki záróárához képest közel 1,5 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

A Zwack áprilistól június végéig tartó első pénzügyi negyedévében a saját termelésű termékekből származó és a forgalmazott termékek árbevétele is kétszámjegyű növekedést produkált, míg a piackutatási adatok alapján a prémium termékek piacán 1,8, a minőségi termékek esetében pedig 2,9 százalékos volt a fogyasztás bővülése. Az OTP elemzője ugyanakkor kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés