Tőzsdei stratégiák workshop

2018. szeptember 12. 17:00    
nyomtatás
 
Egynapos, gyakorlati kereskedési oktatás a hatékony kereskedési szisztémákról. Profi előadóink által demonstrált, a technikai elemzés eszközrendszerén alapuló stratégiák a világ összes kereskedhető termékén: részvényen, árutőzsdei terméken vagy akár kriptodevizán is alkalmazható.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A bemutatásra kerülő, egymástól eltérő trendkövető, hullámokon alapuló és momentum stratégiák mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy megtalálja a saját magának leginkább megfelelő tőzsdézési metódust.

Különleges tőzsdei napunk a kereskedési szisztéma kialakításának teljes témakörét körbejárja, így az alábbi témákra fókuszál:
  • Beszállási pontok,
  • Stop és célár meghatározás
  • Kockázatkezelés
  • Pozícióméretezés
  • Pozíció menedzselése


Tőzsdei stratégiák workshop


Az előadáson kizárólag a Portfolio Trader szolgáltatásokat (Portfolio Online Tőzsde, AlfaTrader) igénybe vevő ügyfelek vehetnek részt, akik 2018. augusztus 1. után nyitottak számlát, és minimum 1 millió forint kereskedési tőkét helyeztek el az értékpapírszámlájukon.
Régebbi ügyfeleink minimum 1 millió forint új tőke elhelyezésével válnak jogosulttá a részvételre.

További információ és regisztráció
A rendezvény díjmentes.

Elóadók: Bence Balázs, Kovács Karád
Időpont: 2018. szeptember 21.
Helyszín: 1037 Budapest, Bokor u. 23-25.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium