Tőzsdei vagyonépítés egyszerűen - tanfolyam

2019. április 23. 17:30    
nyomtatás
 
Egy képzés, ahol hosszú távú megtakarítási, vagyonépítési módszert sajátíthatsz el. Felvértezünk a szükséges tudással, hogy akár mélyebb tőzsdei és befektetési ismeret nélkül is saját kezedbe vedd befektetéseid irányítását, és alacsony költségek mellett a profi alapkezelők többségét is lepipáld hozam tekintetében.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A fenti állítás elsőre merésznek tűnhet, de igazából messze nem az. Megfelelő befektetési termékkel és hosszú távon gondolkodva mindenki számára elérhető a fenti cél.

Hogy mivel, és hogyan érhető ez el?
Statisztikailag igazolható tény, hogy az aktívan kezelt befektetési alapok döntő többségét, értsd 96%-át hosszú távon megveri maga tőzsdeindex, vagyis az S&P500, következésképp az alapkezelők többsége alulteljesíti az indexet. Ezen a területen tán a legismertebb drámai összecsapás Warren Buffett befektetési guru és a Protege Partners nevű tőkebefektető társaság 1 millió dolláros fogadása volt 2007-ben. A fogadás tárgya az volt, hogy a különböző amerikai hedgefundok, aktívan kezelt alapok alul fogják-e múlni az S&P 500 indexet 10 év távlatában. Buffet szerint igen, a Protege Partners szerint nem.

Buffett a Vanguard S&P500 indexkövető alapot választotta, amely átlagosan 7,1%-os hozamot hozott ezen időszak alatt, míg a Protege Partners által választott alapok átlaga mindösszesen 2.2% lett. Azt, hogy konkrétan mely alapokat választottak nem hozták nyilvánosságra. Az indexkövető alapok diadalmaskodtak, tehát Buffett nyert és az 1 millió dollárt jótékony célra fordította.
Kurzusunkon megismerkedsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett teheted.

Passzív indexkövető alapok segítségével építünk hosszú távú portfoliót, mindezt megtakarítással, vagyis folyamatos befektetésekkel egészítjük ki.

További információ és jelentkezés az oktatásra

Időpont: 2019. április 27. 09:30-17:00
2019.május 7. 17:30-18:30 online előadás
2019. május 14. 17:30-18:30 online előadás

Részvételi díj: 30 000 Ft
Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest és az internet

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium