Előfizetői tartalom

Tőzsdeklub febr. 26.: bécsi alapkezelők a régió tőzsdéiről (Allianzinvest, Capitalinvest, Vontobel)

Portfolio
Február 26-án rendezzük meg a Portfolio.hu Tőzsdeklub következő eseményét. A rendezvény egyedülálló vonása, hogy közép-kelet-európai befektetéseket menedzselő alapkezelőket hívtunk meg Bécsből. Az esemény különösen aktuális annak tükrében, hogy az IRTS (orosz index), a WIG (lengyel) történelmi csúcson van, a PX 50 (Cseho.) 10 éves csúcson található, míg a BUX a közelmúltban indított - utóbb sikertelennek bizonyult - ostromot az új történelmi csúcsért.

Ingyenes regisztráció Tőzsdeklubunk oldala Meghívott vendégeink:Website-ok: Capitalinvest, Allianzinvest, Vontobel Kiemelt témáink: 1., befektetési lehetőségek a régióban (érdemes-e orosz, lengyel, vagy cseh részvényekbe fektetni?) 2., a magyar piac árazási szintje lengyel, cseh, orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés