Tőzsdére megy a Levi Strauss

2019. február 13. 17:23    
nyomtatás
 
Tőzsdei részvénykibocsátást tervez a Levi Strauss. Az IPO-ból származó összeget további terjeszkedésre, akár akvizíciókra fordíthatják.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A CNBC úgy tudja, hogy a Levi's 600-800 millió dollár friss tőkét vonna be.
  • A kibocsátásból befolyó összeget a vállalat akár akvizíciókra és egyéb stratégiai befektetésekre is fordíthatja. A Levi Strauss elsősorban feltörekvő országokban, például Kínában, Indiában és Brazíliában terjeszkedhet. Miközben a globális ruházati piac 20 százalékát Kína adja, a Levi's bevételeinek csak 3 százaléka származik a Föld legnépesebb országából.
  • A tőzsdén forgó részvények tickerje a LEVI lesz.
  • A kibocsátásban a Goldman Sachs, a Morgan Stanley és a JP Morgan vesz részt.
  • A Levi Strauss árbevétele a tavaly novemberben végződött pénzügyi évben 5,6 milliárd dollár volt, ennek 45 százaléka már az Egyesült Államokon kívülről származott.
  • A szektortársak tőzsdén forgó részvényeinek az árfolyama ma jellemzően esik, 1,5-3 százalékkal lejjebb került az American Eagle Outfitters, a Gap és az Urban Outfitters árfolyama.


(Bloomberg)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium