Előfizetői tartalom

Tőzsdére viszik az Aston Martint

Portfolio
Az Aston Martin menedzsmentje bejelentette, hogy korábbi terveikkel összhangban tőzsdére viszik a brit luxusautó-gyártót. Mintegy 1 milliárd font értékben készülnek részvényeket kibocsátani a londoni tőzsdén, amennyiben az ügylet sikeres lesz, az egyben azt is jelenti majd, hogy a befektetők durván 5 milliárd fontra értékelik a vállalatot.

Az Aston Martin lehet hosszú évek után az első brit gyártó, amely tőzsdére megy, szemben más ikonikus márkákkal, mint a Jaguar, a Bentley és Rolls-Royce, amelyek külföldi tulajdonba kerültek. Források szerint a tőzsdei kibocsátás során mintegy 1 milliárd font értékben dobnának piacra részvényeket, amely egyben azt is jelentené, hogy sikeres ügylet estén a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés