Trendelemzés online előadás

2018. január 15. 10:30    
nyomtatás
 
Szeretnél tartós sikereket elérni a tőzsdén? A hosszú távú sikeresség egyik útja a technikai elemzés alapjainak elsajátítása. Néhány, nem is oly ördöngős módszer használata jelentősen hozzájárulhat befektetéseid jövedelmezőségéhez, és segítségükkel kockázatodat is mérsékelheted.A kereskedés világában a pénzkeresés legkönnyebb módja a piaci trendek követése. Előadásunkon bemutatjuk, hogy miként olvashatunk a grafikonból, mint kincses térképből a trendelemzés segítségével.

Regisztráció

Mellőzzük a tankönyvszerű mellébeszélést, az aktuális piaci környezetben kutatunk olyan beszállási lehetőségek után, ahol a valószínűségek a mi oldalunkon állnak.

Online előadásunkpon a résztvevők elsajátítják a technikai elemzés alapjait, valamint az árfolyammozgások törvényszerűségeit.

Az online előadás tematikája:
  • Mit jeleznek a támaszok és az ellenállások?
  • Trendvonalak
  • Piaci fordulók azonosítása
  • Trendek azonosítása


Regisztráció

A webinárium időpontja: 2018. január 15. 17:30
Helyszín: Internet

Ha 2018-ban alaposabb megismernéd a tőzsdéket, akkor ajánljuk figyelmedbe A Sikeres Kereskedő című tőzsdei tankönyvet.

A cikk cégcsoport szolgáltatásának népszerűsítését szolgálja.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium