Előfizetői tartalom

Triplázott a Mol

Portfolio
A Mol zsinórban a harmadik évben bekerült a Dow Jones fenntarthatósági indexbe. A tagsággal a Mol az upstream (kutatás-termelés) valamint az integrált olaj- és gázipari cégek világrangsorában a legjobb 15% közé került fenntarthatósági teljesítménye alapján. A Mol az egyedüli feltörekvő európai vállalat, amely tagja az indexnek.

1999-es alapítása óta a Dow Jones fenntarthatósági index a vállalatok környezeti és társadalmi teljesítményét, valamint gazdasági fenntarthatóságát vizsgálja, és a tagságot csak azon társaságoknak ítélik oda, amelyek a saját iparágukon belül a legjobbak közé tartoznak a megadott fenntarthatósági kritériumok alapján. Az index a fenntarthatósági mérőszámok (23 elsődleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés