Előfizetői tartalom

Trónfosztás a magyar tőzsdén

Portfolio
Miközben a nemzetközi részvénypiaci hangulatot a kereskedelmi háború és a technológia szektor gyengélkedése árnyékolta be, a magyar tőzsde szép teljesítményt mutatott, a BUX masszívan emelkedett novemberben. Ezzel együtt a részvénypiaci forgalom is felpörgött, közel hét éve nem látott csúcsra erősödött a havi forgalom. A brókercégek közül ennek a Wood volt a legnagyobb nyertese, amely így lekörözte a Concorde-ot és megszerezte az első helyet a forgalom alapján a hazai brókercégek között.

Erős hónapot zárt a BUX index novemberben, miközben az irányadó amerikai és nyugat-európai indexek estek vagy legjobb esetben is csak stagnálni tudtak, addig a BUX 8 százalékot emelkedett az elmúlt hónapban. A nemzetközi részvénypiaci hangulatot eközben a technológiai részvények piacán látott korrekció és a kereskedelmi háborús aggodalmak határozták meg, de a Brexittel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés