Előfizetői tartalom

Trump bukása fenyeget, beleremegett a világ

Trump elnökségét folyamatos botrányok kísérik, az elmúlt napokban azonban felgyorsultak az események, napokon belül több olyan információ is napvilágot látott, amelyek akár egyenként is alkalmasak arra, hogy Donald Trump bukását okozzák. Erre már a tőzsdék is reagáltak, rég nem látott esést hoztak a legfrissebb botrányok.

ImpeachmentDonald Trump elnökségét a tavaly novemberi megválasztása óta botrányok kísérik, az elmúlt napokban azonban több olyan esemény is történt, amelyek sokak szerint akár külön-külön is alkalmasak arra, hogy az amerikai elnök bukásához vezessenek: Donald Trump múlt héten menesztette az FBI vezetőjét, James Comey-t, sokak szerint azért, mert túlságosan messze ment...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés