Előfizetői tartalom

UBS: csak félelem az ismeretlentől...

Portfolio
Összességében eltúlzottnak látják a piacok elmúlt hetekben bemutatott zuhanását a UBS stratégiái augusztus 3-án tartott telefonkonferenciájuk tanulságai szerint. A neves befektetési bank úgy véli: rövid távon még számíthatunk magas volatilitásra és esetleg további esésre, de hosszabb távon a részvénypiacokkal kapcsolatos optimizmusukat fenntartják. Az elemzők mind az USA-ban, mind pedig Európában felülsúlyozásra módosították a pénzügyi szektorral kapcsolatos ajánlásukat, mivel szerintük a befektetők túldimemzionálják a várható veszteségeket és a kockázatokat.

Szilárd fundamentumok.... Jelentős korrekción esett át a globális részvénypiac az elmúlt hetekben, mivel az USA jelzáloghitel piacáról exportált aggodalmak az egész világ befektetőit elkedvetlenítették. A UBS ebből az alkalomból telefonkonferenciát tartott ügyfeleinek, melynek kivonatát elemzésként ki is adta a befektetési bank. Az eseményen öt magas beosztású szakértő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés