Előfizetői tartalom

Új kedvenc részvénye van a hazai alapkezelőknek

Portfolio
Tombol a jó hangulat a világ tőzsdéin, a tengerentúlon szinte naponta döntenek újabb és újabb csúcsokat a tőzsdék. A BUX is kezdett magához térni a novemberi eséseket követően, így végül közel 2,5 százalékos pluszban zárta a decembert. A magyar piac kilátásaival kapcsolatban nem túl optimisták a profi befektetők, ugyan rövid távon nem számítanak nagyobb mozgásokra, viszont hosszabb időtávban már jelentősen nőtt azok száma, akik komolyabb esésre számítanak.

Decemberben nagyot ralizott a magyar tőzsde, 38 674 ponttól 39 612 pontig szárnyalt a BUX értéke, ami 2,4 százalékos emelkedésnek felelt meg. Az emelkedés ellenére a hazai alapkezelők körében végzett felmérés alapján a döntő többségük nem vár nagyobb elmozdulást a haza részvénypiacon a következő 3 hónapban, így az előrejelzések alapján a BUX index megpihenhet a 38 31-41...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés