Előfizetői tartalom

Új rekord a Liszt Ferenc Repülőtéren, 1,5 millió ember júliusban

Portfolio
Minden eddiginél nagyobb utasforgalmat bonyolított a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér júliusban: most először haladta meg az utazók száma egyetlen hónap alatt a másfél millió embert. A forgalom növekedésében továbbra is vezető helyen szerepel a Wizz Air és a Ryanair, de a négy észak-amerikai hosszútávú járat is várakozáson felül tejesített a nyári utazási szezonban - közölte a társaság.

Pontosan 1 512 923 utas - ennyien fordultak meg a Budapest Airport termináljain 2018 júliusában. A tavalyi év hasonló időszakához képest ez 13,8 %-os forgalomnövekedés, az év első hét hónapjában 8 377 569 utasa volt a budapesti repülőtérnek (ennyi utas 2013-ban még egész évben volt), ami eddig 14,7 %-os növekedésnek felel meg az év eleje óta. A forgalom növekedése számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés