Előfizetői tartalom

Új részvénnyel indult kereskedés a magyar tőzsdén

Portfolio
A mai nappal elkezdődött a kereskedés a Budapesti Értéktőzsde középvállalati igényekre szabott Xtend piacán a platformon elsőként megjelenő vállalat, az emeléstechnikai megoldásokkal foglalkozó Megakrán Nyrt. részvényeivel. Reggel Langmáhr Tamás, a cég igazgatóságának elnöke indította a tőzsdei kereskedést a BÉT csengőjének ünnepélyes megszólaltatásával. A tőkeemelési tranzakcióban, amelyre novemberben került sor, megvalósult a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap első befektetése is.

Ünnepélyes kereskedésindító csengetéssel kezdte meg első kereskedési napját a Megakrán a Budapesti Értéktőzsdén. Langmáhr Tamás, a cég igazgatóságának elnöke, Vitkovics Péter, a felügyelőbizottság elnöke, valamint Seres Réka vezérigazgató-helyettes indította meg a kereskedést a BÉT csengőjének megszólaltatásával.A Megakrán novemberben hozta meg közgyűlésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés