Előfizetői tartalom

Új szolgáltatásokkal rukkolt elő a Magyar Telekom

Portfolio
Frissítette otthoni internetes díjcsomagjait a Magyar Telekom - írja a HVG. A társaság négy otthoni internetes tarifacsomagot kínál, a Net S díjcsomag kínálja a legkisebb, 150 Mbps letöltési sebességet, míg a díjcsomag-portfólió másik végén a Net XL díjcsomag helyezkedik el, ami 2000 Mbps letöltési sebességet kínál. A lap mindemellett valószínűsíti, hogy hogy a Telekom kínálata a későbbiekben egy még gyorsabb letöltési sebességet kínáló, XL díjcsomaggal is kiegészülhet majd.

A Magyar Telekom az otthoni internet tarifa a módosított, négyelemű díjcsomag-portfólió részeként a Net S csomag kínálja majd a legkisebb, 150 Mbps letöltési sebességet, míg a leggyorsabb 2000 Mpbs letöltési sebességet a Net XL csomag kínálja. A 2000 Mbps-os csomagot vezetékes telefon és tévészolgáltatás mellett 10 350 forintért volt elérhető, míg a csomag ára jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés