Előfizetői tartalom

Új történelmi csúcsokon zártak az amerikai részvényindexek

Portfolio
Remek a hangulat az amerikai részvénypiacokon a gyorsjelentési szezon kezdete előtt, a három legfontosabb részvényindex emiatt ma is újabb történelmi csúcsra tudott kapaszkodni. Az emelkedést Donald Trump nemrég elfogadott adócsomagja mellett a vállalati gyorsjelentésekkel kapcsolatos optimizmus is fűti: szakértők azzal számolnak, hogy az S&P 500 indexében szereplő cégek profitja 11,8 százalékkal nőtt a tavalyi utolsó három hónapban az egy évvel korábbi 8 százalékos növekedés után. A Dow Jones 0,4%-os, az S&P 500 és a Nasdaq pedig 0,1%-os pluszban fejezte be a kereskedést.

2018. január 09. 22:07 Megosztás Új csúcsok, az S&P 500 1987 óta nem kezdett ilyen jól egy évet Bár napközbeni csúcsaikról lefordultak, így is rekordszinteken zártak a legfontosabb amerikai részvényindexek. A Dow Jones 0,4%-ot, a Nasdaq 0,1%...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés