Új tulajdonos a PannErgynél

2018. január 12. 18:59    
nyomtatás
 
A Cashline Holding tőzsdén kívüli ügylettel 8,79%-os részesedést szerzett a PannErgyben, miközben a korábban még 8,31%-os részesedéssel bíró ONP Holdings minden törzsrészvényét eladta a cégben - derül ki a BÉT közleményeiből.

Kereskedés Pannergy-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Cashline Holding január 12-én tőzsdén kívüli ügylettel 1 850 000 darab, egyenként 20 forint névértékű PannErgy törzsrészvényt vett, mellyel a cégben 10,41%-ra emelte szavazati jogának mértékét, továbbá 8,79%-os részesedést szerzett.

Ugyanezen a napon szintén tőzsdén kívüli ügylet keretében az eddig 8,31%-os részesedéssel bíró ONP Holdings megvált 1 750 000 darab, egyenként 20 forint névértékű törzsrészvényétől, mellyel 0%-ra csökkent a részesedése a PannErgyben.

Új tulajdonos a PannErgynél


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium