Előfizetői tartalom

Új vezérigazgató a Volkswagen élén

Portfolio
Fontos átalakításokról döntött a Volkswagen, miután a felügyelőbizottság csütörtöki döntése után távozik posztjáról Matthias Müller, a VW vezérigazgatója, a helyére pedig Herbert Diess, a Volkswagen márkaigazgatója kerül majd. A világ legnagyobb autógyártójánál további fontos változások jönnek, a társaság három új autógyártó divíziót hoz létre, míg a busz és teherautó üzletágát külön cégbe választja le a társaság.

Távozik posztjáról Matthias Müller, a Volkswagen vezérigazgatója, a helyére pedig Herbert Diess, a társaság márkaigazgatója kerül, a VW igazgatótanácsa emellett fontos szerkezeti változásokról is határozott, amelynek keretében a Volkswagen átszervezi az autógyártó divízióit. A vezérigazgató-váltás része azoknak az átfogó szerkezeti átalakításnak, amelyet a Volkswagen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés