Előfizetői tartalom

Új vezetők a magyar Telenornál

Portfolio
Új vezetők töltik be a Telenor Magyarország vezérigazgatói, pénzügyi vezérigazgató-helyettesi, marketing vezérigazgató-helyettesi, valamint vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióit azt követően, hogy 2018. július 31-vel lezárult a Telenor Csoport kelet-európai üzletágának eladása a PPF Csoport számára.

2018. augusztus 1-jétől Jan Hanus, a PPF Csoport telekommunikációs részlegének vezetője vette át a Telenor Magyarország vezérigazgatói posztját Alexandra Reichtől, aki a Telenor thaiföldi érdekeltsége, a dtac vezérigazgatójaként folytatja pályafutását. Jan Jan Hanus; a Hradec Králové Egyetemen szerzett marketing, közgazdasági és IT diplomát. 2017-től a PPF csoport telekommunikációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés