Előfizetői tartalom

Újabb amerikai üzenet a Telekomnak

Portfolio
Egyesítené erőit a T-Mobile US és a Dish, ezzel tovább folytatódna az amerikai távközlési és médiapiac konszolidációja, írja a Wall Street Journal. A Deutsche Telekom amerikai leányvállalatával kapcsolatos hírek a Magyar Telekom részvényeseit is érdekelhetik, a most megjelent információknak azonban nem feltétlenül kell örülniük.

A Deutsche Telekom amerikai vállalata, a T-Mobile US és az amerikai TV-szolgáltató, a Dish összeolvadna, tudta meg a Wall Street Journal. Az eddigi információk szerint a két vállalat egyesítése után is megtartaná részesedését a Deutsche Telekom az amerikai cégében, a létrejövő vállalatot John Legere, a T-Mobile US első embere vezetné. A negyedik számú amerikai mobilszolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés