Előfizetői tartalom

Újabb fontos állomás előtt az Opus és a Konzum fúziója

Portfolio
Azt követően, hogy néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozták a Konzum és az Opus egyesülésének részleteit bemutató, az igazgatóságok által elfogadott átalakulási (egyesülési) tervet, újabb fontos állomáshoz érkezett a Budapesti Értéktőzsde története szempontjából is egyedülálló tranzakció. A hétfői tőzsdezárását követően ugyanis mindkét társaság közzétette rendkívüli közgyűlési meghívóját, a most meghirdetett napirendi pontok értelmében hamarosan döntés születhet többek között a közös átalakulási tervről és a Konzum Opusba történő beolvadásáról is.

A Konzum rendkívüli közgyűlésére 2019. április 8-án kerül majd sor délelőtt 10:00 órai kezdettel. A Budapesti Értéktőzsdén közzétett tájékoztatóból kiderül, hogy az eseményen az alábbi napirendi pontokat tárgyalják majd: Döntés a Konzum állandó könyvvizsgálója által kijelölt, a könyvvizsgálatért személyében is felelős új személy utólagos tudomásulvételéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés