Előfizetői tartalom

Újabb milliárdos internetes cég született

Portfolio
Milliárdokat érő startupok, szárnyaló árfolyamok, sorozatos tőzsdei bevezetések - ez jellemzi most az internetes szektort, ami miatt már sokan új lufit emlegetnek. Most az internetes szállásközvetítő, az Airbnb folytat tárgyalásokat kockázati tőkés befektetőkkel egy esetleges finanszírozásról, ami 10 milliárd dollárra értékelné a céget - írja a Reuters.

400 millió dolláros befektetésről tárgyal a TPG Capital Management kockázati tőke társaság az Airbnb-vel, az online szállásközvetítő céggel - írja a Reuters. A tranzakcióval 10 milliárd dollárra értékelnék a céget, amellyel nagyobb cég lenne, mint a Hyatt Hotels, vagy a Wyndham Worldwide. A cég az egyik legsikeresebb szilícium-völgyi startup volt az elmúlt öt évben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés