Előfizetői tartalom

Újabb részvényfelaprózás jön a 4iG-nál

Portfolio
Elfogadta a 4iG csütörtöki rendes évi közgyűlése a társaság 2018 évi IFRS szerinti egyedi és konszolidált beszámolóit, mérleg- és eredmény kimutatásait, illetve az informatikai nagyvállalatba olvadó leányvállalatok vagyonmérlegeit és vagyonleltárát is. A társaság elmúlt évi eredménye után osztalékot nem fizet, a vállalat igazgatóságába a közgyűlés új tagot nem választott. A részvényesek támogatták a társaság által kibocsátott részvénysorozat össznévértékét nem érintő, újabb részvényfelaprózásra (split) tett igazgatósági javaslatot. Ennek megfelelően a törzsrészvények névértéke ötödére 20 forintra csökken, míg a részvényszám az ötszörösére nő majd azt követően, hogy a társaság a Budapesti Értéktőzsdével (BÉT) és a KELER-rel egyeztetett ütemezést kidolgozta.

Elfogadták a részvényesek a 4iG éves rendes közgyűlésén az informatikai nagyvállalat 2018. évi IFRS szerinti egyedi és konszolidált beszámolóit, mérleg és eredménykimutatásait, illetve könyvvizsgálói és az ellenőrző testületek jelentéseit. A társaság három év után először lett nyereséges, csoport szinten nettó 14 milliárd forintos árbevétel mellett, 102 milliós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés