Újabb rossz hír nyomta mélypontra a Bitcoint

2018. december 7. 09:20    
nyomtatás
 
A Bitcoin árfolyama tavaly szeptember óta nem látot szintre esett, már 83 százallkkal áll lejjebb, mint a tavaly decemberben.


Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • 3400 dollár alá esett a Bitcoin ára, utoljára tavaly szeptemberben állt ilyen alacsony szinten.
  • Nem csak a Bitcoin, de más kriptodevizák árfolyama is nagyot esett, az elmúlt 24 órában két számjegyű mértékben esett a legnagyobb kapitalizációjú kriptopénzek közül az XRP, az Ethereum, a Stellar, a Bitcoin Cash, az EOS és a Litecoin árfolyama is.

Újabb rossz hír nyomta mélypontra a Bitcoint

Forrás: Coinmarketcap

  • Most éppen az okozott riadalmat, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) bejelentette, idén már nem születik döntés arról a Bitcoin ETF-ről, amit a SolidX Partners és a Van Eck Associates eszközkezelő bocsátana ki, a SEC csak jövőre, február 27-én dönt a kibocsátásról.
  • A mostani eséssel a Bitcoin árfolyama a tavaly decemberi csúcsról már 83 százalékot esett.

Újabb rossz hír nyomta mélypontra a Bitcoint


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

2019-ben nyit a Bábolna Strand- és Termálfürdő (x)

Az épülő fürdő üzemeltetésére pályázatot írt ki az önkormányzat. 

Sokat spórolhatnak a cégek magán-egészség biztosítással (x)

Hogyan lehet csökkenteni a betegszabadságok miatti veszteséget? 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium