Előfizetői tartalom

Újra 10 000 közelében az OTP

Portfolio
Emelkedéssel indult a hét az európai tőzsdéken, az olasz részvényindex pedig egyenesen szárnyalt hétfőn, miután az olasz pénzügyminiszter hétvégi nyilatkozatát kedvezően fogadták a befektetők. A magyar tőzsde mérsékelt eséssel indította a hetet, a BUX grafikonja további lejtmenetet vetít előre, az OTP ismét a lélektani 10 000 forintos támaszt tesztelheti, a Richter azonban emelkedéssel próbálkozhat meg.

Mérsékelt emelkedés jegyében telik a hétfői kereskedés az európai tőzsdéken, a befektetők óvatosak voltak a Fed és az EKB héten esedékes kamatdöntő ülései, és a keddi, amerikai észak-koreai csúcstalálkozó előtt. A DAX és a francia CAC40 0,2 százalékkal került ma feljebb, a pozitív kivételt az olasz részvényindex jelentette, miután az olasz pénzügyminiszter hétvégi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés